Leave Your Message
2023 designersolbriller av høy kvalitet for kvinner

Produkt

2023 designersolbriller av høy kvalitet for kvinner

Vi introduserer våre stilige solbriller, tilgjengelig for både menn og kvinner. Våre solbriller kombinerer moteriktig design med god kvalitet, noe som gjør dem til det perfekte tilbehøret for ethvert antrekk. Innfatningsdesignen er ikke bare trendy, men også slitesterk, noe som sikrer at solbrillene våre kan brukes i hverdagen eller til spesielle anledninger. Med vakre farger å velge mellom, er solbrillene våre det perfekte tillegget til tilbehørssamlingen din.

    2023 designersolbriller av høy kvalitet for kvinner (1)jn4

    1. Kort beskrivelse:Hev utseendet ditt med våre stilige polariserte solbriller for kvinner, designet for å komplementere alle aspekter av livsstilen din med acetatmaterialer av høy kvalitet og en moteriktig design.

    2023 designersolbriller av høy kvalitet for kvinner (4)6lj

    2. Søknad:Perfekt for alle anledninger, de polariserte linsene forbedrer stilen din samtidig som de gir essensiell UV-beskyttelse og levende fargeforbedring, noe som gjør dem ideelle for utendørsaktiviteter, kjøring eller rolige spaserturer.

    3. Funksjoner:Innfatning av førsteklasses kvalitet, moteriktig design, polariserte nylonlinser for UV-beskyttelse og fargeforsterkning, egnet for ulike innstillinger. Følgende er de grunnleggende produktspesifikasjonene for brillene.

    parametertabell

    Opprinnelsessted

    Guangzhou, Kina

    Størrelse

    56-17-145

    Modellnummer

    JM16620

    Rammemateriale

    Acetat

    Bruk

    Briller

    Match i ansiktsform

    Alle

    Produktnavn

    Acetate solbriller

    Farge

    7 farger

    solbriller for kvinnerbo7


    Popularisering av produktkunnskap:
    Polariserte linser blir stadig mer populære for deres evne til å redusere gjenskinn og forbedre visuell klarhet. Disse linsene er spesielt gunstige for aktiviteter som kjøring, fiske og utendørssport, siden de øker sikkerheten og komforten ved å blokkere reflektert lys og redusere belastningen på øynene. Denne funksjonen gir brukere overlegent syn under lyse forhold, noe som gjør polariserte linser til et foretrukket valg for de som søker forbedret visuell ytelse og øyebeskyttelse.

    beskrivelse2

    2023 designersolbriller av høy kvalitet for kvinner (2)a45

    Siden av brilleinnfatningen har et hvete-lignende mønster, med en ny og attraktiv design som følger trenden.

    2023 høykvalitets designersolbriller for kvinner (3)vhm

    Skruene til brillehengslene er fint utformet, noe som sikrer god kvalitet og fleksibilitet uten å enkelt løsnes.

    Fra videoen kan det ses at denne brillestilen kommer i en rekke lyse og attraktive farger, og gir forbrukerne flere alternativer å velge mellom.