Leave Your Message
2024 Designer solbriller Engros Acetate solbriller JM20380

Produkt

2024 Designer solbriller Engros Acetate solbriller JM20380

Acetatramme: Ikke vanlig plast! Vintage solbriller med nylonlinser for kvinner er laget med en innfatning av acetat. Acetat er et slitesterkt materiale, noe som gjør det ideelt for solbriller som må tåle daglig slitasje. Den er motstandsdyktig mot slag og korrosjon, enkel å håndtere. I tillegg er den hypoallergen. Derfor er kvinners nyanser med acetatramme et passende valg for personer med sensitiv hud.

    retro-solbriller 1vm

    1. HØYKVALITETSMATERIALER:Disse solbrillene er laget av høykvalitets Acetate-innfatninger for lett holdbarhet og komfort hele dagen, skinnende, hudvennlige, uten press for neseryggen eller hodet. UV400 beskyttelseslinser, solide metallhengsler, alle detaljene sikrer at du bruker lang tid.

    3+2Spring Hingezrh

    2,3+2 hengsel på briller: Holdbarhet: Med tre skruer på den ene siden og to på den andre gir denne hengseldesignen økt holdbarhet og stabilitet, og minimerer risikoen for å løsne eller brekke over tid.


    Elegant design: Til tross for sin robuste konstruksjon, opprettholder 3+2-hengslet et slankt og strømlinjeformet utseende, noe som bidrar til den generelle estetiske appellen til brillene.

    Lang levetid: På grunn av sin forsterkede design og sikre feste, er det mer sannsynlig at briller utstyrt med 3+2-hengslet tåler daglig slitasje, forlenger levetiden og gir varig verdi til brukeren.

    Oppsummert skiller 3+2-hengslet seg ut for sin holdbarhet, fleksibilitet, sikre lukking, slanke design og lang levetid, noe som gjør det til et praktisk og stilig valg for briller.

    3. Å velge nylonlinser i solbriller gir flere fordeler:

    Lette: Nylonlinser er usedvanlig lette, noe som gjør dem behagelige å ha på seg i lengre perioder uten å forårsake ubehag eller tretthet.

    Slagmotstand: Nylonlinser er svært slagfaste, og gir pålitelig beskyttelse mot potensielle farer som flyvende rusk, utilsiktede fall eller støt under sportsaktiviteter.

    Fleksibilitet: Nylonlinser viser utmerket fleksibilitet, slik at de tåler bøying og vridning uten å knekke eller sprekke, noe som forbedrer holdbarheten og levetiden.

    UV-beskyttelse: Nylonlinser kan konstrueres for å gi effektiv UV-beskyttelse, beskytte øynene mot skadelige ultrafiolette stråler og redusere risikoen for langvarig skade, som grå stær eller makuladegenerasjon.

    Kjemisk motstand: Nylonlinser er motstandsdyktige mot skade fra kjemikalier, oljer og løsemidler, noe som gjør dem egnet for miljøer der eksponering for slike stoffer er vanlig, for eksempel industrielle eller utendørs omgivelser.

    Oppsummert, nylonlinser i solbriller skiller seg ut for sin lette vekt, slagfasthet, fleksibilitet, optiske klarhet, UV-beskyttelse og kjemisk motstand, noe som gjør dem til et utmerket valg for personer som søker holdbare og høyytelsesbriller..





    .

    parametertabell

    Opprinnelsessted

    Guangzhou, Kina

    Størrelse

    53-24-145

    Modellnummer

    JM20380

    Rammemateriale

    Acetat

    Bruk

    Briller

    Match i ansiktsform

    Alle

    Produktnavn

    Acetate solbriller

    Farge

    5 farger

    JM203803ia


    Popularisering av produktkunnskap:
    Polariserte linser blir stadig mer populære for deres evne til å redusere gjenskinn og forbedre visuell klarhet. Disse linsene er spesielt gunstige for aktiviteter som kjøring, fiske og utendørssport, siden de øker sikkerheten og komforten ved å blokkere reflektert lys og redusere belastningen på øynene. Denne funksjonen gir brukere overlegent syn under lyse forhold, noe som gjør polariserte linser til et foretrukket valg for de som søker forbedret visuell ytelse og øyebeskyttelse.

    beskrivelse2

    2024-solbriller C2f7o

    Skilpadde:

    Naturlig tiltrekning: De intrikate mønstrene og variasjonene i skilpaddeskall etterligner den naturlige skjønnheten til skilpaddeskjell, og fremkaller en følelse av natur og jordighet som mange synes er tiltalende.

    Smigrende for hudtoner: De varme tonene i skilpaddeskallrammer har en tendens til å komplementere en rekke hudtoner, og forbedre ens hudfarge og generelle utseende.

    Ikonisk status: Tortoiseshell-solbriller har en lang historie og er assosiert med ikoniske figurer og kjendiser, noe som bidrar til deres lokke og ønskelighet..

    Allsidig estetikk: Blandingen av varme brune og ravfargede nyanser i skilpaddesolbriller komplementerer et bredt spekter av antrekk og stiler, og gjør dem til allsidig tilbehør for ulike anledninger.

    polariserte-solbriller-C5d5g

    Rosa:Fasjonabel trend: Rosa er en populær motefarge, noe som gjør rosa solbriller til et trendy valg som gjenspeiler en persons mote-fremmot og smak.

    Lyst og muntert: Rosa utstråler en følelse av letthet og lysstyrke, og gir solbrillene et livlig og levende utseende.

    Allsidig med hudtoner: Rosa solbriller utfyller en rekke hudtoner, og forbedrer ens generelle utseende med en frisk og attraktiv lokke.

    Feminin appell: Rosa er ofte forbundet med femininitet, så rosa solbriller har en tendens til å formidle et feminint og søtt inntrykk.

    Fra videoen kan det ses at denne brillestilen kommer i en rekke lyse og attraktive farger, og gir forbrukerne flere alternativer å velge mellom.