Leave Your Message
Nylon Lens Kvinne Acetate Solbriller Produsent JM20379

Produkt

Nylon Lens Kvinne Acetate Solbriller Produsent JM20379

Acetatramme: Ikke vanlig plast! Vintage solbriller med nylonlinser for kvinner er laget med en innfatning av acetat. Acetat er et slitesterkt materiale, noe som gjør det ideelt for solbriller som må tåle daglig slitasje. Den er motstandsdyktig mot slag og korrosjon, enkel å håndtere. I tillegg er den hypoallergen. Derfor er kvinners nyanser med acetatramme et passende valg for personer med sensitiv hud.

    solbriller for kvinner

    1. HØYKVALITETSMATERIALER:Disse solbrillene er laget av høykvalitets Acetate-innfatninger for lett holdbarhet og komfort hele dagen, skinnende, hudvennlige, uten press for neseryggen eller hodet. UV400 beskyttelseslinser, solide metallhengsler, alle detaljene sikrer at du bruker lang tid.

    3+2 fjærhengsel pxn

    2,3+2 hengsel på briller: Holdbarhet: Med tre skruer på den ene siden og to på den andre gir denne hengseldesignen økt holdbarhet og stabilitet, og minimerer risikoen for å løsne eller brekke over tid.


    Fleksibilitet: Konfigurasjonen med flere skruer gir større fleksibilitet ved justering av passformen og justeringen av brillene, noe som sikrer optimal komfort og ytelse for brukeren.

    Sikker lukking: De ekstra skruene i hengselmekanismen sikrer en sikker lukking, og forhindrer at brillene åpnes utilsiktet og holder brillene på plass under bruk.

    3. Å velge nylonlinser i solbriller gir flere fordeler:Lette: Nylonlinser er usedvanlig lette, noe som gjør dem behagelige å ha på seg i lengre perioder uten å forårsake ubehag eller tretthet.


    Slagmotstand: Nylonlinser er svært slagfaste, og gir pålitelig beskyttelse mot potensielle farer som flyvende rusk, utilsiktede fall eller støt under sportsaktiviteter.

    Fleksibilitet: Nylonlinser viser utmerket fleksibilitet, slik at de tåler bøying og vridning uten å knekke eller sprekke, noe som forbedrer holdbarheten og levetiden.


    Optisk klarhet: Nylonlinser tilbyr overlegen optisk klarhet, og gir forvrengningsfritt syn og skarp kontrast, selv under utfordrende lysforhold, for forbedret synsskarphet..

    parametertabell

    Opprinnelsessted

    Guangzhou, Kina

    Størrelse

    53-24-145

    Modellnummer

    JM20379

    Rammemateriale

    Acetat

    Bruk

    Briller

    Match i ansiktsform

    Alle

    Produktnavn

    Acetate solbriller

    Farge

    5 farger

    JM203796bh


    Popularisering av produktkunnskap:
    Polariserte linser blir stadig mer populære for deres evne til å redusere gjenskinn og forbedre visuell klarhet. Disse linsene er spesielt gunstige for aktiviteter som kjøring, fiske og utendørssport, siden de øker sikkerheten og komforten ved å blokkere reflektert lys og redusere belastningen på øynene. Denne funksjonen gir brukere overlegent syn under lyse forhold, noe som gjør polariserte linser til et foretrukket valg for de som søker forbedret visuell ytelse og øyebeskyttelse.

    beskrivelse2

    luksus-solbriller-C3pnr

    Siden av brilleinnfatningen har et hvete-lignende mønster, med en ny og attraktiv design som følger trenden.

    polariserte-solbriller-C5d5g

    Myk og skånsom: Rosa gir en myk og varm stemning, noe som får solbrillene til å virke koselige og tilgjengelige.

    Feminin appell: Rosa er ofte forbundet med femininitet, så rosa solbriller har en tendens til å formidle et feminint og søtt inntrykk.

    Fra videoen kan det ses at denne brillestilen kommer i en rekke lyse og attraktive farger, og gir forbrukerne flere alternativer å velge mellom.